DEEPWORK Reloaded (Hencz Edina)

2024.02.17 - 18.

50800 Ft97000 Ft

N/A SKU::

YIN, a fizikailag intenzív edzés érzékeny előkészítése, mentális szempontok. YANG, funkcionális edzés, kardiovaszkuláris edzés és sporttudományi ismeretek. A cél: megragadni az egész embert, és megváltoztatni fizikailag és mentálisan. EGYSZERŰSÉG, KÜLÖNBÖZŐ SZINTEK, FUN, ERŐ, EGYEDISÉG .. a felsoroltak a DEEPWORK tréning alappillérei, és a jövőben minden bizonnyal a figyelem középpontjába kerülnek. A világ minden tájáról érkező […]

Category:

Leírás

YIN, a fizikailag intenzív edzés érzékeny előkészítése, mentális szempontok.

YANG, funkcionális edzés, kardiovaszkuláris edzés és sporttudományi ismeretek.

A cél: megragadni az egész embert, és megváltoztatni fizikailag és mentálisan.

EGYSZERŰSÉG, KÜLÖNBÖZŐ SZINTEK, FUN, ERŐ, EGYEDISÉG .. a felsoroltak a DEEPWORK tréning alappillérei, és a jövőben minden bizonnyal a figyelem középpontjába kerülnek.

A világ minden tájáról érkező elit oktatók elkötelezték magukat Robert Steinbacher és a DEEPWORK tanítási módszere mellett. Ők az összekötő elemek a módszer és az új edzők között. A Master oktatóra jellemző képesség az az, amellyel megérti a know how-t, átadja az új, leendő oktatóknak. Testtel és lélekkel veled vannak, támogatnak, energikus és együttérző módon tanítanak, tréningeznek Téged.

Te és sok ezer DEEPWORK oktató közvetíti Robert üzenetét, és több mint 10 éve sikeresen kínálja a DEEPWORK tréninget a stúdiókba, ami új erőt ad a csoport fitness területének.

Robert célja a kezdetektől fogva az volt, hogy egy tartós mozgáskoncepciót alkosson, a DEEPWORK oktatókkal együtt növekedve, egy közösség kialakítását, hogy tapasztalatcserével támogasson Téged, mint DEEPWORKer.

Mindannyian együtt értük el ezt a célt! Annyira nagyszerű, hogy most DEEPWORK-oktatóként folytatjuk utunkat a BODYART School International GmbH-nell. Legfőbb prioritásunk az egyes BODYART oktatók és 2021-től TE, mint DEEPWORK Instructor folyamatos támogatást és továbbfejlődési lehetőséget kapj!

A DEEPWORK Reloaded -dal létrehoztunk egy kétnapos DEEPWORK modult, amellyel naprakész leszel, mint DEEPWORK oktató a DEEPWORK tréningről mert fontos számunkra, hogy a DEEPWORK a csoportos fitneszprogramok terén, minőséget kínál és képvisel világszerte.

DEEPWORK Reloaded:

Követelmények:

 • legalább a DEEPWORK Basic oktatói végzetség

Időtartam: 2 nap

A DEEPWORK Reloaded 2 napos képzési modul rövid ismertetése:

 • Az energia fázisok átalakítása
 • Variációk és oktatási eszközök az 1. energiafázishoz
 • Variációk és oktatási eszközök a 2. energiafázishoz
 • Néhány “klasszikus” DEEPWORK gyakorlat technikai frissítése
 • Új gyakorlatok, valamint „régi” gyakorlatok vadonatúj impulzusokkal az 1. swing fázis számára
 • Új gyakorlatok, valamint „régi” gyakorlatok vadonatúj impulzusokkal a 2. swing fázis számára
 • DEEPWORK Xpress – A DEEPWORK 30 perces programja
 • Új gyakorlatok és inputok a relaxációs és reflexiós szakaszhoz
 • Páros és csoport munka
 • Vizuális segítségadás (online, QR kódok)

..és persze rengeteg JÓKEDV és új INSPIRÁCIÓ !!!