BODYART Mobility (Lencsés Rita)

2024.02.10 - 11.

50800 Ft127000 Ft

N/A SKU::

Követelmények: Fitness területen végzett végzettség, vagy mozgási alapelvekhez való közeledés (korábbi anatómiai és élettani ismeretek előnyt jelentenek).vagy BODYART Basic vizsga. Időtartam: 2 nap Leírás: A mobilitás továbbra is a legfontosabb téma a fitnesz- és edzésvilágban. A mobilitás mindenekelőtt a szabad és könnyű mozgás képességét jelenti! A funkcionális edzésről vagy a fascia edzésről szóló sok vita […]

Category:

Leírás

Követelmények:
Fitness területen végzett végzettség, vagy mozgási alapelvekhez való közeledés (korábbi anatómiai és élettani ismeretek előnyt jelentenek).vagy BODYART Basic vizsga.

Időtartam: 2 nap

Leírás:
A mobilitás továbbra is a legfontosabb téma a fitnesz- és edzésvilágban. A mobilitás mindenekelőtt a szabad és könnyű mozgás képességét jelenti! A funkcionális edzésről vagy a fascia edzésről szóló sok vita során egyre fontosabb különbséget tenni az ízületi mobilitás és az izomrugalmasság között.

Nyilvánvaló, hogy az izmok és ízületek mozgékonysága és rugalmassága kétségtelenül nagy jelentőséggel bír. A fascia vonal csak akkor aktiválható teljesen, ha minden ízület szabadon mozoghat. A funkcionális edzés ezért korlátozott, ha az egyes ízületi struktúrák blokkolva vannak, és a mozgási tartomány korlátozott. Ezen a workshopon nagyobb hangsúlyt fektetünk az ízületek rugalmasságára és kevésbé az izmok rugalmasságára. A légzés fontos szerepet játszik itt is. A megfelelő légzéstechnikával (kontroll) teret teremthet az ízületekben, vagy erősítheti a csontszerkezetet. Ez a modul készségeket ad a légzés és a mozgás tanításához, a mobilitás javítására összpontosítva.

Tartalom:
(Gyakorlat és elmélet)

Két mesterkurzus
Mi a mobilitás?
A holisztikus mobilitási tréning elmélete és gyakorlata
Az ízületek elmélete és kapcsolat a fascia vonalakkal
Új mobilitási gyakorlatok
Speciális szóbeli utasítás a tanításhoz
Mobilitási osztály felépítése
Saját intenzív személyi edzés
Eredmény és haszon:
A workshop után új mobilitási gyakorlatokat állíthat be, és egyéni gyakorlatokat kombinálhat a fókuszától függően, hogy a lehető legjobb holisztikus mobilitást érje el résztvevői számára.

Célcsoport:
Minden olyan oktató, aki mélyebb tudást és megértést szeretne szerezni a mobilitási tréningről, és magasabb szintre szeretné emelni órái minőségét.