BODYART Meridian flow (Julia Przybilka)

2024.05.18 - 19.

50800 Ft127000 Ft

N/A SKU::

Az energiát légzéssel szívjuk fel. Az élet és a benne lévő energia mindig mozog. Semmi sem statikus. Ha minden harmonikusan folyik, nagyobb jólétet érünk el. A BODYART Meridian Flow az energiaáramlásra, valamint a légzés és a mozgás közötti szinergiára összpontosít. Elsősorban önmagad és környezeted (résztvevők, napszak, hangulat, terem/helyszín, …) észleléséről és harmonikus edzésfolyamatba való integrálásáról […]

Category:

Leírás

Az energiát légzéssel szívjuk fel. Az élet és a benne lévő energia mindig mozog. Semmi sem statikus. Ha minden harmonikusan folyik, nagyobb jólétet érünk el. A BODYART Meridian Flow az energiaáramlásra, valamint a légzés és a mozgás közötti szinergiára összpontosít. Elsősorban önmagad és környezeted (résztvevők, napszak, hangulat, terem/helyszín, …) észleléséről és harmonikus edzésfolyamatba való integrálásáról szól. Nincs rögzített struktúra, mivel a yin és yang elve az ellentétek összekapcsolásáról szól.

A BODYART Meridian Flow különleges tulajdonságai:

Összekötő elemek a Tai Chi és a Qi Gong és a tánc mozgás anyagából
A pozíciók között mindig van áramlási amelyet hosszas ismétlésekkel fokozunk illetve generálunk.
A klasszikus erősítő edzéssel ellentétben az ismétlések itt nem elsősorban az erősítést szolgálják. Az ismétlések támogatják a koordinációt és lehetővé teszik a mozdulatok és pozíciók tudatos tudatosítását. Amint tudatosságod növekszik, változások következhetnek be. Gyakorol, ismételget és élvezi az edzésfolyamat által tapasztalt előrehaladást és a jólét érzését. Az elméd ellazul.
A BODYART Flow-t pulzációnak vagy hullámmozgásnak tekinthetjük. A BODYART Flow-ban szándékosan két „orientációs pont” között mozogunk. Ez lehet magas – mély, belégzés – kilégzés, összehúzódás – kiterjedés, …
Az egyes pozíciók közötti kapcsolat a légzés és az áramló mozgások, amelyek a következő pozícióba vezetnek
Tartalom:
(Elmélet és gyakorlat)
A BODYART Meridian Flow egy energetikai osztály felépítésének elméletét és gyakorlatát fedi le:

Minimum két mesterkurzus
A polaritások (Yin és Yang) és a légzés mélyebb megértése
Tanuld meg a BODYART Meridian Flow speciális szóbeli utasításait
Az 5 elem tanításának elmélyítése – a változás 5 fázisa
A meridiánok és hátterük ismerete

A különböző pozíciók energetikai vonatkozásai
A belső szervekkel kapcsolatos egyéni gyakorlatok háttere
A BODYART Meridian Flow óra felépítése
Intenzív személyi edzés

Tanulási cél:
A BODYART Meridian Flow egy teljesen új módszert kínál a BODYART edzéshez, mind fizikailag, mind verbális tanítási szempontjából.

Eredmény:
A BODYART Meridian Flow gyakorlatsorok beépíthetők egy BODYART óratervbe, vagy tiszta BODYART Meridian Flow óraként taníthatók.

A fő cél a tanítás speciális megközelítése (szóban és vizuálisan). Ez azt jelenti, hogy a csekély testtudattal rendelkező résztvevőknek sokkal nagyobb tudatosságban kell részesülniük. A nagyon aktív életet folytató résztvevők számára a mozdulatok nyugalma, lassúsága és finomsága a leghasznosabb. Ezen túlmenően javul a mozgásod minősége, és ezáltal javul a koordinációd.