BODYART Contact /Borsodi Balázs/

2023.10.28-29.

50800 Ft127000 Ft

N/A SKU::

A tanfolyam részvételének feltétele: Érvényes nemzetközi BDYART oktatói végzettség A tanfolyam időtartama : 2 nap A tanfolyam részletes leírása, összegzése: Mindannyian másképp tanulunk, vannak, akik vizuálisan, mások szóbeli utasításokkal, mások taktikailag. Minden, amit tanulunk, azokon a tapasztalatokon alapul, amelyeket megszerzünk, majd „elraktározunk” agyunkban és sejtszöveteinkben, hogy szükség esetén előhívjuk őket. Az érintkezés és érintés megismerése […]

Category:

Leírás

A tanfolyam részvételének feltétele:
Érvényes nemzetközi BDYART oktatói végzettség

A tanfolyam időtartama : 2 nap

A tanfolyam részletes leírása, összegzése:

Mindannyian másképp tanulunk, vannak, akik vizuálisan, mások szóbeli utasításokkal, mások taktikailag. Minden, amit tanulunk, azokon a tapasztalatokon alapul, amelyeket megszerzünk, majd „elraktározunk” agyunkban és sejtszöveteinkben, hogy szükség esetén előhívjuk őket. Az érintkezés és érintés megismerése új dimenziót nyit a szokásos verbális tanítási megközelítésben, és lehetővé teszi a technika fizikai szabályainak elsajátítását , nem csak a tudás agyi asszimilációját.
Ebben a modulban gyakorlatias módon megtudhatod hogyan tudsz tapintással (érintéssel) a résztvevőket a megfelelő pozícióba irányítani, segíteni a BODYART gyakorlatokban. Megtudhatod hol futnak az energia- és feszültségvonalak a gyakorlatok során, és hogyan segíthet BODYART oktatóként a résztvevőinek megtapasztalni a gyakorlat előnyeit, amikor megfelelő helyzetben vannak.
Megvizsgáljuk, hogyan találjuk meg az egyes gyakorlatok kulcsmozdulatait, és megértjük, honnan származik az erő a különböző gyakorlatokban. A BODYART Contact I-ben áttekintjük az összes alapvető mozdulatot, és azt, hogy hogyan lehet korrekciót végezni, tapintható korrekcióval először saját magadon majd partner gyakorlatok segítségével tanfolyam társaddal együttműködve.
A BODYART Contact I modul a legalapvetőbb az összes 2. szintű modul közül, mert ez a tapintható tudás emeli magasabb szintre a BODYART edzést. Javasoljuk, hogy minden újonnan minősített BODYART oktató az alapképzést követően a lehető leghamarabb végezze el a BODYART Contact tanfolyamot, lehetőleg első 2. szintű modulként.

Tartalom:
(Gyakorlat és elmélet)

legalább két mesterclass
-A tapintási korrekció általános ismerete
-Speciális korrekciós technikák
Útmutató a tapintható korrekcióhoz
-A fizikai kontroll elmélyítése
-Partner gyakorlatok

Eredmény:
A cél az, hogy edzett szemmel (vizuális) és saját edzéseden (öntudatosságon) keresztül pontosan tudd, milyen tapintási támogatásra van szüksége a résztvevőnek. Ezzel a biztonsággal és a tapintási korrekció mélyebb ismeretével gyakorlati segítséget nyújthatsz a gyakorlatban résztvevő vendégeid korrekciójához.

Tanfolyamvezető : Borsodi Balázs
Tanfolyam nyelve: magyar