A DEEPWORK távol-keleti megközelítésből és mozgásból ered. KIHÍVÁS és EGYENSÚLY

A teljes emberi mozgásszervi rendszer „csak” egységes rendszerként működik, amely az izmok, az ínszalagok, az inak, a belső szervek és végső soron nagyon fontos, az emberek érzelmeit és egyéni motivációját alkotja. A holisztikus tréning megközelítésben fontos, hogy mindezeket a szempontokat és elemeket mozgássorokká és gyakorlatokká alakítsuk át, hogy jobban optimalizálhassuk és összehangolhassuk őket! Az embert mindig „egésznek” tekintik, és így fizikai és pszichológiai szinten edz a siker elérése érdekében(eredmények). Ez a DEEPWORK képzés. A DEEPWORK a válasz arra, hogy megérezd belső szellemiséged – hogy megtaláld a határaidat, és hogy előítéletek nélkül teljesítsd azokat.

A DEEPWORK egy funkcionális, kardiovaszkuláris, teljes testre ható edzés, amely a polarizáció elvén alapszik (Yin és Yang). Minden mozdulat tartalmaz feszítő és kiengedő fázist. A program az ellentétek közötti összhang megteremtéséről szól. A teljes edzés során a dinamikus mozgások és a statikus tartási pozíciók, a szív- és érrendszerre ható gyakorlatok és a funkcionális erőgyakorlatok folyamatosan váltakoznak. A cél annak megismerése, hogy a teljes test hogyan működik minden dimenzióban.

A DEEPWORK logikus felépítésű, öt különböző tréning fázissal / energia fázissal rendelkezik.

A DEEPWORK mezítláb végzett edzés

Tudtad, hogy testünknek 26 csontja, 19 izma és nagyjából 200 cm2 idegvégződése van mindkét lábunkban? A láb minden mozgásunk alapja. Ahhoz azonban, hogy összhangot teremtsünk ezen összetett struktúrák között, agyunknak képesnek kell lennie minden információ feldolgozására és a helyes jelek küldésére az idegrendszeren keresztül. A mozgás tökéletes végrehajtása érdekében a lábunk minden izmát, idegét, ízületét stb. aktiválni kell. Ugyanakkor a talpi fascia reflexfeszültséget biztosít a medencefenéknek. Ezenkívül a DEEPWORK edzés során képezzük az észlelést és a propriocepciót, és funkcionálisan működik a láb és a boka.

Miben különbözik a DEEPWORK a többi programtól?

A DEEPWORK egy intelligens koncepció MINDENKINEK. Ebben a tréningben minden résztvevő átlátja, hogy melyik mozgás / gyakorlat jól végrehajtható (könnyű), másrészt melyik nehezen végrehajtható számára. Az erő, a rugalmasság, a kardió, a koordináció, a dinamikus és statikus teljes testet igénybe vevő gyakorlatok egyesülnek egymással! A DEEPWORK óra(fizikai és zeneileg) csendesen kezdődik és végződik, az óra nagy része kardio- és erő gyakrlatokra épül. A DEEPWORK különlegessége, hogy minden résztvevő a saját szintjén dolgozhat. A nullától a hősig!

A DEEPWORK mozdulatai a szokásostól eltérőek és meglehetősen szokatlanok.

A DEEPWORK mozdulatok célja, hogy mindig kapcsolatban legyenek a feszítés és a kiengedés között, és kombinálódjanak a légző gyakorlatokkal.

Az ütőhangszereknek (dobolás) – állandó ismétléseknek – és a mozgásokban történő elengedésének régóta ismert gyógyító hatása avn. Bizonyos kultúrákban ezt trance állapotig ünneplik. Manapság a mozgás terápiáján át a meditációig számos technika létezik, amelyek elősegítik a fizikai és szellemi elengedését a mozgás során

A DEEPWORK tréningben a mély ritmusok és a perkussziót támogató háttérütemek támogatják a résztvevőt, segítenek erőt építeni, szabadon engedni az érzelmeket és meghaladni személyes határaikat.

A DEEPWORK-ban minden mozgást úgy terveztek meg, hogy a fizikai korlátok egy idő után eltűnjenek.

Képzések

Mire számíthatsz, mint jövőbeli DEEPWORK oktató a DEEPWORK alapképzéstől?

A két hétvégi oktatás után képes leszel DEEPWORK órát tartani – sok önfegyelemmel és gyakorlással. Izzadt, tanulságos, pozitív és nagyszerű edzésélmény lesz! Megkapod a DEEPWORK licencet, amely lehetővé teszi az óratartást. Kérlek, nézz utána a magyarországi óratartás/edzői jogi feltételekről!

A DEEPWORK BASIC modul tartalma és időtartama:

A DEEPWORK BASIC /alap/képzés megalapozza a DEEPWORK képzési koncepciót, és kétszeri, két-két napos személyes modulra oszlik. Van kb. 6-8 hét a két modul között, amely edzésre és gyakorlásra szolgál.

A DEEPWORK alapképzést CSAK teljes / kétszeri, két-két napos terjedelmű/ egészében lehet elvégezni.

A DEEPWORK Basic moduljainak/2/ ismertetése:

ELŐFELTÉTELEK:

 • Jó vagy nagyon jó fizikai és szellemi erőnlét
 • Előnyt jelent a csoportos edzői végzettség
 • A zene alap ismerete

DEEPWORK BASIC 1. MODUL

Időtartam: 2 nap

Az első képzési hétvégén meg fogod ismerni a DEEPWORK koncepció különböző energiafázisainak hatásait, alapját és alapvető felépítését. Az első hétvége után a DEEPWORK Basic kurzus tartalmának felét megtanulod, és kapsz egy kész „Masterclass” -ot, amellyel gyakorolhatsz és már tarthatsz DEEPWORK órát is.

A gyakorlati oktatáson van a hangsúly!

A két oktatási nap rövid ismertetése:

 • Legalább 2 DEEPWORK masterclass
 • Energia
 • Polaritás
 • A DEEPWORK training 5 energia fázisa
 • Az 1-3. energia fázisok elmélete, gyakorlata (1-2. rész)
 • Tanítási eszközök
 • Páros és csoport munka
 • Vizuális segítségadás (online, QR kódok)

DEEPWORK BASIC 2. MODUL

Időtartam: 2 nap

A második képzési hétvége a fő képzési szakaszunk / a 3. energiafázis gyakorlására összpontosít (3. rész). Bonyolultabbá, intenzívebbé, igényesebbé válik, és ezt elméletben és gyakorlatban is megtanulod. “Készen állsz” egy harmonikus DEEPWORK óra összeállítására és saját DEEPWORK óra megtartására.

Ebben a modulban tanulod meg a kompakt, 30 perces DEEPWORK Xpress koncepciót is.

Az első modulhoz hasonlóan, az oktatás most is a gyakorlati részre fókuszál.

A két oktatási nap rövid ismertetése:

 • Legalább 2 DEEPWORK masterclass
 • A 3-5. energia fázis elmélete, gyakorlata (3. rész) to 5
 • A DEEPWORK Xpress koncepció elmélete, gyakorlata
 • Páros és csoport munka

Vizuális segítségadás (online, QR kódok)

YIN, a fizikailag intenzív edzés érzékeny előkészítése, mentális szempontok.

YANG, funkcionális edzés, kardiovaszkuláris edzés és sporttudományi ismeretek.

A cél: megragadni az egész embert, és megváltoztatni fizikailag és mentálisan.

EGYSZERŰSÉG, KÜLÖNBÖZŐ SZINTEK, FUN, ERŐ, EGYEDISÉG .. a felsoroltak a DEEPWORK tréning alappillérei, és a jövőben minden bizonnyal a figyelem középpontjába kerülnek.

A világ minden tájáról érkező elit oktatók elkötelezték magukat Robert Steinbacher és a DEEPWORK tanítási módszere mellett. Ők az összekötő elemek a módszer és az új edzők között. A Master oktatóra jellemző képesség az az, amellyel megérti a know how-t, átadja az új, leendő oktatóknak. Testtel és lélekkel veled vannak, támogatnak, energikus és együttérző módon tanítanak, tréningeznek Téged.

Te és sok ezer DEEPWORK oktató közvetíti Robert üzenetét, és több mint 10 éve sikeresen kínálja a DEEPWORK tréninget a stúdiókba, ami új erőt ad a csoport fitness területének.

Robert célja a kezdetektől fogva az volt, hogy egy tartós mozgáskoncepciót alkosson, a DEEPWORK oktatókkal együtt növekedve, egy közösség kialakítását, hogy tapasztalatcserével támogasson Téged, mint DEEPWORKer.

Mindannyian együtt értük el ezt a célt! Annyira nagyszerű, hogy most DEEPWORK-oktatóként folytatjuk utunkat a BODYART School International GmbH-nell. Legfőbb prioritásunk az egyes BODYART oktatók és 2021-től TE, mint DEEPWORK Instructor folyamatos támogatást és továbbfejlődési lehetőséget kapj!

A DEEPWORK Reloaded -dal létrehoztunk egy kétnapos DEEPWORK modult, amellyel naprakész leszel, mint DEEPWORK oktató a DEEPWORK tréningről mert fontos számunkra, hogy a DEEPWORK a csoportos fitneszprogramok terén, minőséget kínál és képvisel világszerte.

DEEPWORK Reloaded:

Követelmények:

 • legalább a DEEPWORK Basic oktatói végzetség

Időtartam: 2 nap

A DEEPWORK Reloaded 2 napos képzési modul rövid ismertetése:

 • Az energia fázisok átalakítása
 • Variációk és oktatási eszközök az 1. energiafázishoz
 • Variációk és oktatási eszközök a 2. energiafázishoz
 • Néhány “klasszikus” DEEPWORK gyakorlat technikai frissítése
 • Új gyakorlatok, valamint „régi” gyakorlatok vadonatúj impulzusokkal az 1. swing fázis számára
 • Új gyakorlatok, valamint „régi” gyakorlatok vadonatúj impulzusokkal a 2. swing fázis számára
 • DEEPWORK Xpress – A DEEPWORK 30 perces programja
 • Új gyakorlatok és inputok a relaxációs és reflexiós szakaszhoz
 • Páros és csoport munka
 • Vizuális segítségadás (online, QR kódok)

..és persze rengeteg JÓKEDV és új INSPIRÁCIÓ !!!